Fietskaarten

Fietskaart versie 2014 – Download

De Groene Fietsgordel is anno 2014 nog steeds in ontwikkeling. Maar je kunt ‘m nu in de beide richtingen fietsen via de bordjes “Groene Gordel Brugge” die Westtoer heeft geplaatst. Op deze downloadbare kaart vind je het traject 2014.

 

 

 

Fietskaart versie 2013 – Download.
De Groene Gordel Brugge is anno 2013 nog niet volledig klaar, en was dat ook niet in 2012. Toch bood Westtoer in 2012 al de kaart “Groene Gordel Brugge” aan als Seizoensfietsroute. Door deze route te fietsen (60 km) maak je kennis met de Groene Gordel Brugge in ontwikkeling: een fijne mix van bossen, kasteellandschappen, kanalen, het culinaire Damme en tal van pittoreske dorpjes. De kaart en de knooppunten tonen je de weg. De wedstrijd die bij de Seizoensfietsroute hoorde, is afgelopen. Je kunt nog steeds de kaart downloaden en als leidraad gebruiken voor een dagje fietsplezier rond Brugge.

 

 

 

Fietskaart versie 2011 – Download.
Deze fietskaart geeft een overzicht van de bestaande fietspaden en de planning voor de Groene Fietsgordel Brugge anno 2011. Heel wat stukken fietspad en een aantal rustzones moesten toen nog aangelegd worden, maar toch kun je met deze kaart op ontdekking door de mooie groene gordel rond Brugge waar je heel wat plekjes vindt die de moeite waard zijn.