Help mee de Groene Gordel realiseren!

De Groene Gordel Brugge ligt als een sluier rond de cultuurstad. Nieuwe fietspaden en rustplaatsen in het groen, goed ingerichte en toegankelijke bossen en groengebieden verwelkomen er zowel de buurtbewoner als de recreant.

Sinds 2010 werken verschillende overheden samen om de Groene Gordel nog aantrekkelijker te maken. Ook jij kunt je steentje bijdragen. Elk projectidee dat de aantrekkingskracht van de Groene Gordel vergroot, komt in aanmerking voor een projectsubsidie. Want Vlaams minister-president Kris Peeters trekt € 50.000 € uit voor plattelandsprojecten in de Groene Gordel Brugge. Inspiratie is te vinden op de website van de Vlaamse Landmaatschappij, www.vlm.be. Heb je een innovatief idee of een leuk plattelandsproject dat je wil realiseren in de Groene Gordel Brugge? Dien het in bij de Vlaamse Landmaatschappij of kom het bespreken op een van de zitdagen.

Meer informatie vind je in het Reglement korte termijnprojecten 2013 VB. Info over de zitdagen lees je in het persbericht oproep kortetermijnprojecten 2013 Veldgebied Brugge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


seven − = 6

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>